Met trots presenteren wij onze nieuwe website! ETown in een nieuw jasje, letterlijk en figuurlijk. Met vernieuwde dienstverlening, afgestemd op de nieuwste trends op gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. We hebben veel te vertellen!

De nieuwe website weergeeft ons vernieuwde merk. Waar de kern hetzelfde is gebleven, hebben we de look en feel zo aangepast dat het moderner oogt en aansluit bij de visie die wij hebben voor ETown.

Ook nemen we vanaf heden deels afscheid van de naam “ETown Werving & Selectie” en gaan door als “ETown Recruitment services”. Een naam die onze vernieuwde dienstverlening beter omschrijft.

De komende tijd zijn wij van plan te focussen op het toevoegen van waarde. Wij gaan onze jarenlange kennis van recruitment en huidige arbeidsmarkttrends en -ontwikkelingen graag met jullie delen door middel van regelmatige blogartikelen. Daarnaast zullen we meer aanwezig zijn en beschikbaar zijn voor onze klanten en kandidaten op social media.

Waar we misschien nog wel het meest trots op zijn is de uitbreiding van onze dienstverlening. Door onze diensten aan te scherpen, te vernieuwen en te verbreden kunnen we vanaf heden een nóg betere sparringpartner zijn voor de MKB-bedrijven waar wij mee samenwerken. Onze klant helpen met het vinden van personeel, op de korte én op de lange termijn is het doel waar we bij ETown Recruitment services voor gaan. We zagen de arbeidsmarkt de afgelopen jaren sterk veranderen en hebben onze dienstverlening daarop aangepast.

Meer diensten, meer werk, meer handjes en ogen en dus hebben we ook ons team uitgebreid. Zo kunnen we onze persoonlijke benadering behouden, maar toch maatwerk blijven leveren.

Wij van ETown hebben ontzettend veel zin in wat de toekomst gaat brengen. Onze visie is helder, ons enthousiasme te merken en onze ogen gericht op het doel: een recruitmentpartner anno 2019 zijn.

Laat je ons weten wat je van de nieuwe website vindt?