Een nieuwe website komt niet zonder reden. Wij hebben een visie en het upgraden van ons online merk is daar maar een onderdeel van. Een plek om onze vernieuwde dienstverlening te kunnen laten zien. Benieuwd naar hoe we ons assortiment hebben uitgebreid? Lees dan snel verder.

We zagen de arbeidsmarkt de afgelopen jaren sterk veranderen en het vakgebied Recruitment daarmee ook. Dus konden wij niet stil blijven zitten. Om mee te gaan in de nieuwe trends en ontwikkelingen zijn wij kritisch gaan kijken naar onze huidige dienstverlening. Al gauw kwamen we tot de conclusie dat we deze konden gaan uitbreiden.

Uiteraard zijn we gestart met het verzamelen van meer expertise in bepaalde deelgebieden van Recruitment. Zo is onze dienstverlening nu uitgegroeid (en opgesplitst) van alleen Werving en Selectie naar in totaal negen diensten, waarvan we de drie belangrijkste in dit artikel willen bespreken:

Employer Branding

Een term die niet meer onbekend is voor mening MKB bedrijf. De arbeidsmarkt is schaars en iedereen is in dezelfde vijver aan het vissen. Om de aandacht van jouw kandidatendoelgroep te trekken is het belangrijk dat je een sterke positionering hebt op de arbeidsmarkt. Dat betekent werken aan je Employer Brand. Iets waar wij je graag in ondersteunen!

Referral Recruitment

Waar veel bedrijven steeds mee met hun werkgeversmerk bezig zijn, onderschatten velen nog de kracht van hun medewerkers. Bij Referral Recruitment betrek je jouw personeel bij de recruitmentactiviteiten door ze in te zetten als ambassadeur. Dat proces moe je goed aanpakken, want medewerkers moeten intrinsiek gemotiveerd zijn om zelf content en positieve verhalen over jouw bedrijf te gaan delen met hun eigen netwerk. Daar hebben wij een oplossing voor bedacht! Een traject waarbij we jou helpen om van je personeel ambassadeurs te maken en zo jou recruitment te versterken.

Werving en Selectie

Natuurlijk blijft onze core business ook. Het draait uiteindelijk allemaal om het invullen van jouw openstaande vacatures. We helpen je aan de geschikte kandidaten en begeleiden je in de selectie en aanname van de juiste persoon.

Verder zijn er een aantal activiteiten binnen de recruitment die doorgaans veel tijd en energie kosten en je als MKB’er liever overlaat aan iemand anders. Denk aan het schrijven van goede vacatureteksten, begeleiding bij je recruitmentactiviteiten en het afnemen van assessments om te toetsen of je de juiste keuze maak. Ook daar ondersteunen we graag bij!