Wist je dat wij gevestigd zijn in het Oude Postkantoor in Heeze? Een mooi, karakteristiek pand midden in het bruisende centrum.

Ons pand heeft een rijke historie. In 1894 is het pand gebouwd als dokterswoning. Medio februari 1916 besloot de gemeenteraad de dokterswoning in het centrum van Heeze als postkantoor in te richten en aan het Rijk te verhuren. Na enig wikken en wegen werd in september 1916 voor 8000 gulden de dokterswoning verkocht aan het Rijk.

Het kantoor, de kluis, de loketten, de wachtruimte en de ruimte voor de postverwerking lagen gelijkvloers. Het overige deel van het gebouw was bestemd als woning voor de kantoorhouder, met een aparte ingang aan de rechterzijde van het pand. In de jaren die volgden werd het hele gebouw in gebruik genomen voor de werkzaamheden van de posterij. Door de veranderende postmarkt heeft het pand zijn functie als postkantoor in 2002 verloren. In 2013 werd het oude postkantoor een nieuw leven in geblazen en werden er kantoren gevestigd in het pand.

Sinds oktober 2019 is ETown gevestigd op de begane grond van het pand.