Mijn naam is Britt Schenkels. Ik ben 21 jaar en woonachtig in Heeze. Vorig jaar zomer ben ik geslaagd voor mijn diploma Ruimtelijke Vormgeving. Momenteel volg ik de opleiding Communicatie aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Mijn hobby’s zijn gezellige dingen doen met vrienden en fotograferen. Daarnaast ben ik actief lid bij Wagenbouwersgroep Vriendenkring Schenkels voor de Brabantsedag in Heeze.

Vanaf vrijdag 26 juni 2020 ben ik een dag in de week werkzaam bij ETown Recruitment Services. Ik ga zorgen voor meer creativiteit op het vlak van marketing en branding. Niet alleen voor ETown zelf, maar waar nodig ook voor onze opdrachtgevers. Ook ga ik mij focussen op de social media kanalen van ETown. In de huidige samenleving is dit namelijk een belangrijk aspect geworden van ondernemen en het creëren van naamsbekendheid. Daarnaast zal ik ook de ‘Werken bij’ websites optimaliseren door middel van communicatie, design en fotografie.