Sinds 22 juni ben ik in dienst bij ETown Recruitment Services en het is wel zo netjes dat ik me aan jullie voorstel. Ik ben Mirthe Nijssen, 22 jaar en kom uit Someren. Ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn, waaronder natuurlijk mijn familie en vrienden. Lekker een drankje doen op het terras of een gezellig dagje weg. Je mag me altijd wakker maken voor een vakantie naar het buitenland of een lekkere pizza.

Vorig jaar heb ik mijn opleiding Human Resource Management succesvol afgerond aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Afgelopen jaar heb ik ervaring opgedaan op het gebied van recruitment en ik wil mezelf hierin graag verder ontwikkelen en professionaliseren. Daarom ben ik bij ETown aan de slag als Recruitment Consultant. Deze rol past mij perfect, want mijn ambitie is om te groeien naar een sparringpartner voor MKB bedrijven in regio Zuid-Oost Brabant.

Ik ga je helpen met het schrijven van vacatureteksten, het werven en selecteren van kandidaten, het voeren van sollicitatiegesprekken en het contact onderhouden met kandidaten enerzijds en opdrachtgever anderzijds. En ik ga mij de komende tijd verder verdiepen in Employer Branding, waardoor ik je kan helpen met het versterken van je werkgeversmerk. Het doel is je personeelswerving naar een hoger niveau te brengen.

Personeel is namelijk de belangrijkste voorwaarde voor succes. Dus ben jij als organisatie op zoek naar extra hulp op het gebied van recruitment? Dan sta ik altijd voor je klaar en zou ik graag kennis met je willen maken! Ik heb er zin in!