Mijn naam is Dangelo Rietbergen. Ik ben 19 jaar oud en woon in Geldrop/Nuenen. Momenteel volg ik de opleiding Commerciële Economie aan Fontys Hogescholen in Eindhoven als derdejaars student. Naast school kun je mij al gauw terugvinden op het voetbalveld of in de sportschool. Verder vind ik het leuk om met vrienden dagjes weg te gaan, een terrasje te pakken of om andere activiteiten te ondernemen.
Sinds 7 september ben ik werkzaam als stagiair bij ETown Recruitment Services. Hier ga ik aan de slag om ervaring op te doen voor later, om te zien hoe het werken er in de praktijk aan toe gaat en om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van recruitment en commercie. Naast dit leerproces en het helpen met de huidige werkzaamheden binnen het bedrijf ga ik ook aan de slag met een onderzoek vanuit school. Tijdens dit onderzoek ga ik kijken waar ETown kansen en mogelijkheden heeft liggen waardoor zij zich nog beter kan inzetten voor u en andere klanten.