Partner

Alle voordelen van een recruitment partner op een rij

Besteed de oplossing voor jouw recruitmentsite met een gerust hart uit.

Personeel werven. Best een uitdaging op de huidige arbeidsmarkt, hè? Daarom zijn we benieuwd: doe je het zelf of besteed je het uit? Er ís namelijk een optie drie: werk samen met een recruitment partner! The best of both worlds als je het ons vraagt. Maar hé, wij zijn natuurlijk bevooroordeeld. Toch zetten we graag de voordelen van onze werkwijze overzichtelijk voor je op een rij. Kun jij beslissen of je een dergelijke samenwerking met ons ziet zitten. 

Voordeel 1: Een expert aan boord 

Onze fullservice recruitment agency is er op ingericht je in alle fases van het recruitmentproces bij de hand te nemen: van het bepalen van de strategie tot en met de implementatie. Met o.a. een recruitment specialist om je werkgeversmerk en personeelswerving naar een hoger niveau te tillen, een marketing manager om te werken aan de zicht- en vindbaarheid op de arbeidsmarkt en een copywriter om je vacatures zelf de aandacht te geven die ze verdienen. Kun jij als ondernemer blijven doen waar jíj expert in bent! 

Voordeel 2: Altijd verzekerd van een sterk werkgeversmerk 

Een nummer één voorwaarde in de krapte waar we mee te maken hebben? Aandacht voor employer branding. Consistent! Door een allround recruitmentpartner in de arm te nemen verzeker je je van die consistentie. Onze samenwerking gaat immers verder dan het opvullen van openstaande vacatures. Via een abonnementsvorm die bij jou past gaan we namelijk op wekelijkse basis aan de slag met een werkgeversmerk dat op ieder gewenst moment werkt als talentmagneet. Vis je meteen uit een dito talentpool als er wél een vacature vrij komt.  

Voordeel 3: Je houdt zelf de touwtjes in handen 

Verlies je doorgaans de peroneelswerving een beetje uit het oog als je deze taak uit handen geeft? Niet als wij gaan samenwerken. Dankzij onze inrichting van het recruitmentproces is de stand van zake op ieder moment inzichtelijk. En het is nog kinderlijk eenvoudig ook! Bovendien werken wij graag met korte communicatielijntjes. Een vraag? Een opmerking? Een korte mededeling? Als recruitmentpartner zijn wij slechts één telefoontje van je vandaan. 

Voordeel 4: Gewapend tegen bedrijfsblindheid 

Partnership is tot slot gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Dankzij onze recruitment services brengen wij uitgebreide kennis mee van het MKB, maar bezitten we tegelijkertijd een frisse en positief kritische blik ten aanzien van jouw organisatie. Daar zijn wij goudeerlijk over. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat je de scherpe blik over je eigen werkgeversmerk behoudt en creëren we ruimte voor verbetering. Alles voor een uniek en aantrekkelijk employer brand.  

Hebben we je interesse gewekt? In onze blauwdruk vind je nog veel meer details over onze werkwijze. Maar ook een demo behoort tot de mogelijkheden, waarbij wij graag de worstenbroodjes voor onze

Gerelateerde artikelen

Recruitmentpartner

ETown REcruitment Services

Wij zorgen voor meer online zichtbaarheid en brengen de merkwaarder van jouw bedrijf naar voren op de werken-bij pagina.

Uitgelicht
Partners

Partner Recruitee

Vacatures