Dé blauwdruk voor MKB bedrijven die zelf succesvol personeel willen werven

Op zoek naar een nieuwe aanpak om personeel te werven? Verstuur dan onze blauwdruk naar je mail en ontdek de geheimen achter onze aanpak. 

Door je email adres in te vullen ga je ermee akkoord om marketing emails van ETown te ontvangen. 

Waarom ETown Recruitment Services?

Met een druk op de knop zijn al jouw vacatures zichtbaar op de grootste vacaturebanken in Nederland.

Een werkenbij site die jouw werkgevermerk representeert met als doel nieuwe medewerkers werven.

Een veilige en efficiënt software die jouw recruitmentproces overzichtelijk houdt.

Vertrouwd door onze klanten?

Oplossing multi page recruitmentsite ontworpen
Teun
Teun
CEO Table du Sud
Lees verder
Samen met mijn broer Evert maakten we in de garage van onze ouders een bartafel voor eigen gebruik. Inmiddels produceren we 200 tafels per week en groeit ons team maandelijks. ETown heeft ons geholpen met de implementatie van Recruitee, het maandelijks verversen van onze vacatures en doen ook regelmatig actieve werving. Op deze manier kunnen wij zonder intermediair en torenhoge fees op gezonde wijze groeien.
Bas Eggelaar
Bas Eggelaar
CEO SuccesDay
Lees verder
Al vanaf de opstart van mijn bedrijf werk ik samen met ETown. In de tussentijd zijn wij uit mijn garage gegroeid van 2 man personeel naar 30 man personeel. Dit was in het begin niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van ETown. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij vanaf de start wekelijks bezig zijn met het positioneren van een sterk werkgeversmerk.
Miguel
Miguel
CEO Karakter
Lees verder
Voor mijn bedrijf ben ik altijd op zoek naar ZZP’ers met ervaring in traprenovatie. De meeste recruitment bedrijven richten zich op resultaat en focussen zich daarom ook niet op ZZP’ers. Bij ETown doen ze het anders en dat sprak mij het meest aan, omdat hun visie voor de lange termijn gebaseerd is op een samenwerking waarin zijn fungeren als actief sparringpartner.
John Roelofs
John Roelofs
Manager Engineering Saris Aanhangers
Lees verder
ETown helpt ons al enkele jaren om de juiste mensen aan te trekken. Echter is dit niet zo makkelijk en blijken voornamelijk Engineers erg schaars. Om de kans van slagen te vergroten hebben wij samen met ETown een campagnepagina opgezet. De pagina staat volledig in het thema van Engineering. ETown streeft naar kwaliteit en heeft zelfs een fotograaf langs laten komen die foto’s op de werkvloer heeft gemaakt

Door je email adres in te vullen ga je ermee akkoord om marketing emails van ETown te ontvangen.