CV Database monitoring

Maak van personeelswerving een continu proces

“Wij zijn altijd op zoek naar talent!” – een opmerking die wij vaak horen bij veel bedrijven. Zij hebben één of meerdere functie(s) waar eigenlijk altijd ruimte is voor een gekwalificeerde medewerker. Maar, hoe zorg je er dan voor dat er ook een continue stroom van relevante profielen binnenkomt? Dat blijkt in praktijk vaak nog lastig en dus bieden wij CV Database Monitoring aan. Zodat jij wekelijks het actuele aanbod van actief werkzoekende kandidaten ontvangt.

Aantal actuele, openstaande vacatures in Nederland volgens CBS:

0

Waarom CV Database monitoring?

Het uitbesteden van het zoeken naar geschikte kandidaten in CV Databases voor doorlopende vacatures brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Via ETown heb je toegang tot een breed aanbod van CV databases;
  • Jij hoeft geen dure abonnementen af te sluiten;
  • Jij bespaart veel tijd. Het zoeken gebeurd door professionals;
  • Elke week krijg je van ons de relevante profielen toegestuurd;
  • Optioneel leggen wij het eerste contact en peilen we de interesse bij de kandidaten.

Wat kun je verwachten?

Na een kennismaking met jouw organisatie stellen we samen een zoekprofiel op. Aan de hand van dit zoekprofiel houden wij wekelijks de CV Databases in de gaten. De gegevens van de geschikte kandidaten kunnen we uploaden in het recruitmentsysteem van jouw organisatie. Indien dit niet aanwezig is ontvang je de CV’s per mail. Indien je alleen maar in contact wilt komen met kandidaten die interesse hebben in een kennismaking met jouw organisatie dan kunnen wij het eerste contact leggen.

Wat CV Database monitoring voor jou kan betekenen? Neem contact op met één van onze adviseurs!