Team2020-09-18T08:09:57+00:00

MEET WILLEM

MEET MIRTHE

Sinds 22 juni ben ik in dienst bij ETown Recruitment Services en het is wel zo netjes dat ik me aan jullie voorstel. Ik ben Mirthe Nijssen, 22 jaar en kom uit Someren. Ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn, waaronder natuurlijk mijn familie en vrienden. Lekker een drankje doen op het terras of een gezellig dagje weg. Je mag me altijd wakker maken voor een vakantie naar het buitenland of een lekkere pizza.

lees meer

Vorig jaar heb ik mijn opleiding Human Resource Management succesvol afgerond aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Afgelopen jaar heb ik ervaring opgedaan op het gebied van recruitment en ik wil mezelf hierin graag verder ontwikkelen en professionaliseren. Daarom ben ik bij ETown aan de slag als Recruitment Consultant. Deze rol past mij perfect, want mijn ambitie is om te groeien naar een sparringpartner voor MKB bedrijven in regio Zuid-Oost Brabant.

Ik ga je helpen met het schrijven van vacatureteksten, het werven en selecteren van kandidaten, het voeren van sollicitatiegesprekken en het contact onderhouden met kandidaten enerzijds en opdrachtgever anderzijds. En ik ga mij de komende tijd verder verdiepen in Employer Branding, waardoor ik je kan helpen met het versterken van je werkgeversmerk. Het doel is je personeelswerving naar een hoger niveau te brengen.

Personeel is namelijk de belangrijkste voorwaarde voor succes. Dus ben jij als organisatie op zoek naar extra hulp op het gebied van recruitment? Dan sta ik altijd voor je klaar en zou ik graag kennis met je willen maken! Ik heb er zin in!

MEET DANGELO

Mijn naam is Dangelo Rietbergen. Ik ben 19 jaar oud en woon in Geldrop/Nuenen. Momenteel volg ik de opleiding Commerciële Economie aan Fontys Hogescholen in Eindhoven als derdejaars student. Naast school kun je mij al gauw terugvinden op het voetbalveld of in de sportschool. Verder vind ik het leuk om met vrienden dagjes weg te gaan, een terrasje te pakken of om andere activiteiten te ondernemen.

Sinds 7 september ben ik werkzaam als stagiair bij ETown Recruitment Services. Hier ga ik aan de slag om ervaring op te doen voor later, om te zien hoe het werken er in de praktijk aan toe gaat en om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van recruitment en commercie. Naast dit leerproces en het helpen met de huidige werkzaamheden binnen het bedrijf ga ik ook aan de slag met een onderzoek vanuit school. Tijdens dit onderzoek ga ik kijken waar ETown kansen en mogelijkheden heeft liggen waardoor zij zich nog beter kan inzetten voor u en andere klanten.

MEET BRITT

Mijn naam is Britt Schenkels. Ik ben 21 jaar en woonachtig in Heeze. Vorig jaar zomer ben ik geslaagd voor mijn diploma Ruimtelijke Vormgeving. Momenteel volg ik de opleiding Communicatie aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Mijn hobby’s zijn gezellige dingen doen met vrienden en fotograferen. Daarnaast ben ik actief lid bij Wagenbouwersgroep Vriendenkring Schenkels voor de Brabantsedag in Heeze.

lees meer

Vanaf vrijdag 26 juni 2020 ben ik een dag in de week werkzaam bij ETown Recruitment Services. Ik ga zorgen voor meer creativiteit op het vlak van marketing en branding. Niet alleen voor ETown zelf, maar waar nodig ook voor onze opdrachtgevers. Ook ga ik mij focussen op de social media kanalen van ETown. In de huidige samenleving is dit namelijk een belangrijk aspect geworden van ondernemen en het creëren van naamsbekendheid. Daarnaast zal ik ook de ‘Werken bij’ websites optimaliseren door middel van communicatie, design en fotografie.