Team2021-10-12T14:00:15+00:00

MEET WILLEM

Sinds januari 2010 ben ik ondernemer en eigenaar van ETown. Wat begon als ETown Werving & Selectie heet inmiddels ETown Recruitment Services. Ondernemen betekent ook inspelen op de veranderingen in de markt. De markt verandert altijd en juist in deze tijden van ‘crisis’ is er veel ruimte voor innovatie. Daarom ben ik druk bezig met onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten op de behoeften van het MKB. Heb jij hier ook ideeën over? Ik sta altijd open voor een (digitale) kop koffie!

MEET NIELS

In juli 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Ondernemerschap en Retail management op het Fontys. Tijdens het 3e jaar van mijn studie ben ik mijn eigen sokken bedrijf genaamd ‘STRAPD’ begonnen en bekroond tot beste student onderneming van Nederland in 2019. Naast ondernemen vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen binnen mijn interessegebied marketing.

lees meer

Vandaar dat ik deze uitdaging bij ETown met beide handen aangrijp. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sporten, mindset, lezen en terrassen met vrienden of familie. Ik hecht veel waarde aan mijn familie en kom dan ook graag in het weekend gezellig thuis voor een hapje eten. Binnen ETown ga ik de social media accounts en de website voorzien van een nieuwe frisse blik. Daarnaast kijk ik ernaar uit om met mijn kennis over marketing de klanten van ETown binnen het MKB te helpen bij inzetten van marketing met als doel nieuwe werknemers werven.

MEET DANGELO

Mijn naam is Dangelo Rietbergen. Ik ben 20 jaar oud en woon in Geldrop/Nuenen. Momenteel volg ik de opleiding Commerciële Economie aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Naast school kun je mij al gauw terugvinden op het voetbalveld of in de sportschool. Verder vind ik het leuk om met vrienden dagje er op uit te gaan, een terrasje te pakken of om andere activiteiten te ondernemen.

lees meer

Op 7 september 2020 ben ik begonnen met mijn stage bij ETown Recruitment Services. Ik ben hier aan de slag gegaan om meer ervaring op te doen en om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van recruitment en commercie. Na het afronden van mijn stage ben ik ETown voor één dag in de week komen versterken. Hierbij zal ik klanten ondersteunen met het vinden van het juiste personeel door middel van searchen en het optimaliseren van het eigen recruitmentproces.  

Ga naar de bovenkant