Team2021-05-07T13:43:50+00:00

MEET WILLEM

Sinds januari 2010 ben ik ondernemer en eigenaar van ETown. Wat begon als ETown Werving & Selectie heet inmiddels ETown Recruitment Services. Ondernemen betekent ook inspelen op de veranderingen in de markt. De markt verandert altijd en juist in deze tijden van ‘crisis’ is er veel ruimte voor innovatie. Daarom ben ik druk bezig met onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten op de behoeften van het MKB. Heb jij hier ook ideeën over? Ik sta altijd open voor een (digitale) kop koffie!

MEET DANGELO

Mijn naam is Dangelo Rietbergen. Ik ben 20 jaar oud en woon in Geldrop/Nuenen. Momenteel volg ik de opleiding Commerciële Economie aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Naast school kun je mij al gauw terugvinden op het voetbalveld of in de sportschool. Verder vind ik het leuk om met vrienden dagje er op uit te gaan, een terrasje te pakken of om andere activiteiten te ondernemen.

lees meer

Op 7 september 2020 ben ik begonnen met mijn stage bij ETown Recruitment Services. Ik ben hier aan de slag gegaan om meer ervaring op te doen en om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van recruitment en commercie. Na het afronden van mijn stage ben ik ETown voor één dag in de week komen versterken. Hierbij zal ik klanten ondersteunen met het vinden van het juiste personeel door middel van searchen en het optimaliseren van het eigen recruitmentproces.  

MEET BRITT

Mijn naam is Britt Schenkels. Ik ben 21 jaar en woonachtig in Heeze. Vorig jaar zomer ben ik geslaagd voor mijn diploma Ruimtelijke Vormgeving. Momenteel volg ik de opleiding Communicatie aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Mijn hobby’s zijn gezellige dingen doen met vrienden en fotograferen. Daarnaast ben ik actief lid bij Wagenbouwersgroep Vriendenkring Schenkels voor de Brabantsedag in Heeze.

lees meer

Vanaf vrijdag 26 juni 2020 ben ik een dag in de week werkzaam bij ETown Recruitment Services. Ik ga zorgen voor meer creativiteit op het vlak van marketing en branding. Niet alleen voor ETown zelf, maar waar nodig ook voor onze opdrachtgevers. Ook ga ik mij focussen op de social media kanalen van ETown. In de huidige samenleving is dit namelijk een belangrijk aspect geworden van ondernemen en het creëren van naamsbekendheid. Daarnaast zal ik ook de ‘Werken bij’ websites optimaliseren door middel van communicatie, design en fotografie.

Ga naar de bovenkant