Over ETown Recruitment Services

Wij streven naar kwaliteit in plaats van kwantiteit voor onze klanten

Al meer dan 10 jaar helpen wij onze klanten met het aantrekken en behouden van nieuwe medewerkers. Op de korte termijn, maar vooral ook de lange termijn. Zie ons als jouw recruitmentpartner voor een sterk werkgeversmerk en ontvang eerlijk advies over het efficiënt inrichten van je recruitmentproces.

Mag ik jouw recruitmentpartner zijn voor een sterk werkgeversmerk?

Over ETown Recruitment Services

Wij zijn jouw recruitmentpartner voor een sterk werkgeversmerk. Iedereen werkt hier samen aan jouw werkgeversmerk. Elke klant, openstaande vacatures of andere werkzaamheden worden door ons gezamenlijk besproken, waarin iedereen vertrekt vanuit zijn of haar specialiteit. Zo bundelen we onze krachten.

I Open en eerlijk samenwerken

Wij zijn een divers team met verschillende specialisten in huis. Onze kwaliteiten voegen we samen om het recruitment proces zo efficiënt mogelijk in te richten. Zowel strategisch als uitvoerend kunnen wij je in alle fases van personeelswerving ondersteunen. Bij ons begint iedere samenwerking met een open en eerlijk gesprek. Alleen dan kunnen we samen succesvol zijn!

Tijdens ons gesprek doen we niet moeilijk als het ook makkelijk kan en komen snel tot de kern van een eerlijk advies. Samen kijken we welk pakket het best aansluit bij het aantal vacatures dat je wilt vervullen, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Wanneer het moeilijk wordt lopen wij niet weg, maar blijven we aan boord en denken creatief en oplossingsgericht met je mee.

100%

To the point

15 + jaar

MKB Kennis

50 +

Klanten

1000 +

Vacatures gevuld

Lets meet our team ​

Willem Molle

Eigenaar

Sinds 2010 ben ik ondernemer en eigenaar van ETown. Wat begon met werving en selectie is nu ETown Recruitment Services. De focus ligt op het bouwen van een sterk werkgeversmerk voor de korte en lange termijn. Dit resulteert in meer succes voor onze klanten op de arbeidsmarkt.

Julia de Wit

JR Recruitment Marketeer

Als Junior Marketeer ben ik verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten en het ontwikkelen van websites voor zowel ETown als de websites van onze klanten. De kennis die ik opdoe tijdens mijn studie Communicatie in Tilburg, zet ik effectief in om aan de hand van marketingplannen nieuwe medewerkers voor onze klanten te werven.

Laura van Schaik

JR Recruitment Consultant

In mijn werk als Junior Recruitment Consultant bij ETown bestaan mijn taken uit het helpen van klanten bij het opstellen van vacatureteksten, het zorgen voor online zichtbaarheid van vacatures en het actief werven van geschikt personeel. Dit doe ik twee dagen per week, de overige dagen besteed ik aan mijn studie Commerciële Economie.

Lewis Day

JR Recruitment Consultant

Ik ben werkzaam als Junior Recruitment Consultant. In deze rol, die ik twee dagen per week vervul, help ik klanten met het vinden van passend personeel door middel van actieve werving en selectie. Naast mijn werkzaamheden bij ETown ben ik druk bezig met mijn studie Commerciële Economie aan Avans Hogeschool.

Annelotte Remkes

JR Recruitment Consultant

Ik werk één dag per week bij ETown als Junior Recruitment Consultant, waar ik me bezighoud met het vinden van de juiste kandidaten voor de vacatures van onze klanten. Naast mijn werk bij ETown studeer ik Human Resource Management in Eindhoven. Ik ben erg enthousiast om mijn kennis van deze opleiding toe te passen in de praktijk en mijn vaardigheden in werving en selectie verder te ontwikkelen.

Heb jij besloten om met ons samen te gaan werken?

Plan een gesprek in of stuur een van ons een bericht als je vragen hebt over onze dienstverlening. Twijfel je nog over het resultaat dat wij leveren voor onze klanten? Klik dan hier en bekijk de ´werken-bij´-sites die wij opzetten voor maximaal resultaat op de korte- en lange termijn.

Zorg jij voor koffie, dan nemen wij worstenbrood mee!

Contact

ETown Recruitment Services
Jan Deckersstraat 29A
5591 HN, Heeze