Over ETown Recruitment Services

Wij streven naar kwaliteit in plaats van kwantiteit voor onze klanten

Al meer dan 10 jaar helpen wij onze klanten met het aantrekken en behouden van nieuwe medewerkers. Op de korte termijn, maar vooral ook de lange termijn. Zie ons als jouw recruitmentpartner voor een sterk werkgeversmerk en ontvang eerlijk advies over het efficiënt inrichten van je recruitmentproces.

Mag ik jouw recruitmentpartner zijn voor een sterk werkgeversmerk?
Mag ik jouw recruitmentpartner zijn voor een sterk werkgeversmerk?
Mag ik jouw recruitmentpartner zijn voor een sterk werkgeversmerk?

Over ETown Recruitment Services

Wij zijn jouw recruitmentpartner voor een sterk werkgeversmerk. Iedereen werkt hier samen aan jouw werkgeversmerk. Elke klant, openstaande vacatures of andere werkzaamheden worden door ons gezamenlijk besproken, waarin iedereen vertrekt vanuit zijn of haar specialiteit. Zo bundelen we onze krachten.

I Open en eerlijk samenwerken

Wij zijn een divers team met verschillende specialisten in huis. Onze kwaliteiten voegen we samen om het recruitment proces zo efficiënt mogelijk in te richten. Zowel strategisch als uitvoerend kunnen wij je in alle fases van personeelswerving ondersteunen. Bij ons begint iedere samenwerking met een open en eerlijk gesprek. Alleen dan kunnen we samen succesvol zijn!

Tijdens ons gesprek doen we niet moeilijk als het ook makkelijk kan en komen snel tot de kern van een eerlijk advies. Samen kijken we welk pakket het best aansluit bij het aantal vacatures dat je wilt vervullen, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Wanneer het moeilijk wordt lopen wij niet weg, maar blijven we aan boord en denken creatief en oplossingsgericht met je mee.

100%

To the point

15 + jaar

MKB Kennis

50 +

Klanten

1000 +

Vacatures gevuld

Lets meet our team

Marketing Manager

Niels Fickinger

Marketing manager

Ik ben afgestudeerd ondernemer met een eigen sokkenbedrijf. Bij ETown ben ik verantwoordelijk voor de marketing en de website. Mijn kennis over marketing zet ik in bij onze klanten met als doel nieuwe medewerkers werven.

 

 

 

Eigenaar

Willem Molle

Eigenaar

Sinds 2010 ben ik ondernemer en eigenaar van ETown. Wat begon met werving en selectie is nu ETown Recruitment Services. De focus ligt op het bouwen van een sterk werkgeversmerk voor de korte en lange termijn. Dit resulteert in meer succes voor onze klanten op de arbeidsmarkt.

Junior recruiter

Dangelo Rietbergen

Searcher

Ik ben begonnen als stagiair tijdens mijn opleiding Commerciële Economie. Na het afronden van mijn stage ben ik één dag in de week gaan werken voor ETown. Ik help klanten met het vinden van personeel door middel van actief searchen.

Recruitment Consultant

Marloes Sirken

Recruitment Consultant

Ik ben werkzaam als recruitment consultant vanaf december. Ik heb 2 jaar ervaring in Recruitment en ben in mijn vrije tijd actief als lifestyle fotograaf. Binnen ETown ondersteun ik verschillende bedrijven in het efficient inrichten van het recruitment proces. 

Heb jij besloten om met ons samen te gaan werken?

Plan een gesprek in of stuur een van ons een bericht als je vragen hebt over onze dienstverlening. Twijfel je nog over het resultaat dat wij leveren voor onze klanten? Klik dan hier en bekijk de ´werken-bij´-sites die wij opzetten voor maximaal resultaat op de korte- en lange termijn.

Zorg jij voor koffie, dan nemen wij worstenbrood mee!

Contact

ETown Recruitment Services
Jan Deckersstraat 29A
5591 HN, Heeze