Over ETown Recruitment Services

etown Eindhoven

MKB bedrijven helpen met het vinden van personeel, op de korte én op de lange termijn. Dat is het doel waar we bij ETown Recruitment services met zijn allen voor gaan.

We zagen de afgelopen jaren de arbeidsmarkt veranderen en besloten ETown te vernieuwen. Een completere dienstverlening om jouw organisatie nóg beter te kunnen helpen. Wij hebben alles in huis om iedere fase van het recruitment- en onboardingproces naar een hoger niveau te tillen.

Met onze uitgebreide kennis van het MKB, de regio Eindhoven évan recruitment durven we iedere uitdaging aan te gaan. Wij zijn niet zomaar een recruitmentbureau, maar zetten onze ervaring en creativiteit in om continu te blijven inspelen op de veranderende markt. Nieuwe trends en ontwikkelingen pikken we op en zetten deze om in praktische tools waarmee we je nog sneller helpen je vacatures in te vullen.

Onze kracht

  • Kennis van het MKB: Met onze jarenlange ervaring met MKB bedrijven weten we goed waar jij tegenaan loopt.
  • To the Point: Niet moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Snel tot de kern komen en een eerlijk advies. We werken met pakketten en vaste prijzen, zodat je meteen weet waar je aan toe bent.
  • Lange termijn partner: Wij lopen niet weg wanneer het moeilijk wordt. Wij blijven aan boord en denken creatief en oplossingsgericht met je mee.
  • Continu verbeteren: Daar streven we naar. We houden de trends op de arbeidsmarkt nauw in de gaten en zorgen dat onze dienstverlening up-to-date is.

Alles in huis

Bij ETown hebben we alle specialismen en middelen in huis om de werving van nieuwe medewerkers succesvol te laten verlopen. Zowel strategisch als uitvoerend kunnen wij je in alle fases van personeelswerving ondersteunen.

Iedere samenwerking begint met een open en eerlijk gesprek. Alleen dan kunnen we samen succesvol zijn!